Skip to content

Route Locatie

Crown Business Center Schiphol is gelegen nabij het Centraal Station Hoofddorp. U loopt vanaf het station richting de bushalte op de Van Heuven Goedhartlaan. Als u met de rug naar het station staat gaat u rechtsaf de Van Heuven Goedhartlaan op. Volg deze weg voor 273 m. Verlaat nu de Van Heuven Goedhartlaan en sla links af de Polarisavenue in. U blijf t rechtdoor lopen . Deze weg, de Polarisavenue, gaat nu over in de Planetenweg. Volg deze weg voor 336 m. Aan uw linkerhand bevind zich Crown Business Center Schiphol (Dit is het één na laatste gebouw aan de Planetenweg aan de linkerkant).

Navigeer direct naar ons

Voor het maken van een afspraak stuur een email naar info@stichtingcardiozorg.nl met uw vraag en gegevens.

Locatie

Contact opnemen

Bezoekadres
Stichting Cardio Zorg

Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
Nederland

Contactgegevens
T: 020 – 89 34 125

F: 020 – 52 41 235

E: info@stichtingcardiozorg.nl
W: www.stichtingcardiozorg.nl

Locatie informatie

Bezoek per ambulance
Aangezien onze ZBC zeer kleinschalig is en geen ziekenhuis, zitten er een aantal beperkingen aan vervoer per ambulance. Allereerst is door de drukte het schema van afspraak krap. Daar moet bij het brengen naar de kliniek rekening mee gehouden worden. Er is bij ons geen ruimte om op een aanwezig bed of brancard te wachten voordat de afspraak begint of als hij afgelopen is. De praktijkruimte zelf wordt weer gebruikt voor andere patienten. Dat maakt dat het belangrijk is dat er goede afspraken zijn op voorhand met de ambulance voor het ophalen. Wij kunnen dit van onze kant uit niet voor u regelen. Graag hiermee rekening houden en tevoren bij het maken van de afspraak doorgeven. Dit om problemen ter plaatse – vervelend voor alle partijen – te voorkomen.

Collegiaal overleg
Een poging om door te verbinden via het secretariaat is altijd mogelijk maar door drukte ook meestal niet te honoreren. Onze excuses hiervoor. Het snelst werkt het sturen van een email met aangeven welk nummer en welke tijden voor overleg handig zijn. Wij doen ons best hier zo snel mogelijk op te reageren.
Ten aanzien van verwijzingen valt te vermelden dat wij aangemelde patienten NIET oproepen. Patienten moeten gevraagd worden zich per email bij ons aan te melden, zodat informatie gecheckt kan worden en de procedures zwart op wit komen om misverstanden te voorkomen.

Routebeschrijving OV

Crown Business Center Schiphol is gelegen nabij het Centraal Station Hoofddorp. U loopt vanaf het station richting de bushalte op de Van Heuven Goedhartlaan. Als u met de rug naar het station staat gaat u rechtsaf de Van Heuven Goedhartlaan op. Volg deze weg voor 273 m. Verlaat nu de Van Heuven Goedhartlaan en sla links af de Polarisavenue in. U blijf t rechtdoor lopen . Deze weg, de Polarisavenue, gaat nu over in de Planetenweg. Volg deze weg voor 336 m. Aan uw linkerhand bevind zich Hyde Park House (Dit is het één na laatste gebouw aan de Planetenweg aan de linkerkant).